Frukostbuffén var väl rätt ok och lunchen tog vi alltid nere vid strandrestaurangen, det blev stripes eller spagetti med tomatsås, det godaste de hade. Kvällsbuffén hade ett trumfkort, de gjorde minipizzor i riktig stenugn, det var faktiskt riktigt gott, men kön var lång och lite tråkigt att äta det varje kväll.
Efterrätterna såg helt fantastiska ut, chokladtårtor och wienerbröd i långa rader, bara det att det smakade inte ens i närheten så gott som det såg ut att göra.
Vi åt ute två kvällar, en gång på den italienska restaurangen precis utanför, den hörde också till hotellet, tror jag. Det smakade mycket bättre, men inget märkvärdigt. Sedan gick vi ner till marinan en kväll, där fanns riktigt fina restauranger, vi fastnade för italienskt även denna gång och jag och Per åt varsin panini, som var helt ok. Det godaste på hela veckan fick vi faktiskt på beduinutflykten, det var bara en enkel måltid, med ris, tomatsallad och någon bönröra, men det var supergott!
Det är synd att maten inte var någon höjdare, det förtar lite av upplevelsen. Men om vi ska se det positivt, så blev vi i alla fall aldrig sjuka av den och barnen var nöjda, och jag gick faktiskt ned ett halv kilo denna veckan!
Lunch på strandrestaurangen
Middag på den italienska restaurangen utanför hotellet
Mirinda valde en pizza margerita
Det lokala ölet var i alla fall ljust och gott - och väldigt lättdrucket!
Eftermiddagsfikat var en av dagens höjdpunkter; glass, nygräddade pannkakor, kakor och kaffe!
På den italienska restaurangen i marinan
Där kunde man vila gott efter maten!
Per och Mirinda i poolbaren
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar