fredag 10 juni 2011

Återträff

I helgen var jag i Kristianstad på återträff med klassen från högskolan, det var faktiskt 14 år sedan vi gick ut nu, det är helt obegripligt. Vi blev 14 stycken som träffades och umgicks i nästan ett dygn och det behövdes kan jag säga! Vi hade en hel del att avhandla och det blev många anekdoter under kvällens lopp, helt otroligt vad vissa minns och ännu mer sanslöst vad vissa glömmer hihi.

Vi träffades redan vid lunchtid på lördagen, så vi åt lite baguetter och drack lite kaffe och passade på att kolla igenom alla gamla album vissa hade tagit med sig, skoj!


Lunch-chill på trädäcket


Jag och Linda föredrog skuggan

Sedan blev det femkamp med stövelkastning, ölhävning, spiktävling, pappersflygstävling, skotska fyllan och så bonustävlingen konfotboll. Det blev en hel del skratt i dessa tävlingar och vårt lag gick det inget vidare för, så vi behöver väl inte orda mer om detta hrmm.


Man kan nästan se på lutningen av ölburken vem som tar hem det här


Linda i mitt lag ger allt i spiktävlingen, bara millimeter från vinst!


Konfotboll var riktigt roligt, åtminstone att titta på, rätt frustrerande att spela

Från första stund var det som om vi aldrig varit ifrån varandra och eftermiddagen, kvällen och natten gick i rasande tempo och det var en härlig stämning!

Vi fick jättegod caterad middagsbuffé och senare på kvällen flyttade vi in och tittade på valda delar av "FP- the movie" som handlade om vår tid på högskolan, det var roligt att se den tillsammans så här många år efteråt.


Middag i partytältet

Diskodansen drog igång i källaren först klockan tre, så ni förstår ju själva att det blev sent och inte många timmars sömn för någon av oss, men det var som förväntat.

Nu har vi lovat varandra att det inte ska dröja 14 år till nästa träff, finns ju ingen anledning när vi har så roligt ihop?

Inga kommentarer:

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: