fredag 17 juni 2011

Sweden Rock 2011

I lördags var det äntligen dags för även mig och Lizette att beträda helig Sweden Rock-mark. Det blev tolvbussen dit och sen direkt in och lyssna på The Hooters, de var super, en alldeles perfekt start på Rocken för vår del!





Sen blev det favorit i repris från förra året, nämligen lite uppvärmning på båtcampingen. Den ligger perfekt till, tar bara ett par minuter att gå mellan båten och festivalområdet, så det blev några vändor. Och man hörde även musiken från stora festivalscenen rätt bra.


Cool Mau med cigarr, och med Festival Stage i bakgrunden


Liz och Jonas, "the captain"


Fest på båten; Kim, Jonas, Liz, Sandra och Mau


Jag hade ansvaret för dessa tre gossarna också, detta var vår träffpunkt, myshörnan i Ben & Jerry-ståndet

Vi var inne en vända under Thin Lizzy och sen var det ju kvällens höjdpunkt, Ozzy som väntade klockan 23.00.

Vad ska man säga? Ozzy är ju Ozzy, det var hur coolt som helst att se honom, men han känns rätt gammal på scen även om han försökte (desperat) bevisa motsatsen bl a genom att hålla ett litet skumparty på scenen där han sprutade ner allt han kunde med en skumsläckare, inklusive sig själv, publiken och scenarbetare.
Och så var det en lite för kort konsert för att vara sista akten, endast 90 minuter. Men han orkade väl inte mer, rykten gör gällande att han åkte ambulans därifrån? Men nu har man i alla fall sett och hört honom live och han har ju många fantastiskt bra låtar och alla älskar vi väl Ozzy?




Ett par suddiga bilder på Ozzy-långtdärbortapåscenen, men klicka upp och kolla in honom!

Är redan vansinnigt nyfiken vilka artister som kommer nästa år! :)

Inga kommentarer:

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: