fredag 13 februari 2009

Göteborg nästa!

Nu bär det snart av till den vänliga staden och med på resan har vi vår nya familjemedlem Sony. Den kommer nog trivas i vår familj, jag ska ta väl hand om den och vårda den ömt...
I Göteborg har de lovat strålande solsken hela helgen, tyvärr ingen snö, men den kan vi förhoppningsvis roa oss med när vi kommer hem istället, i Göteborg kan vi nog roa oss med annat!

barnsemester.se kan man läsa:

"Här har ni receptet på en lyckad familjedag i Göteborg: Titta först på skräckinjagande hajar och tropisk regnskog på Universeum, prova sedan hur det känns att åka en tur med en riktigt göteborgsk spårvagn.

Gå en shoppingtur bland trevliga butiker i stan...//"

Så jag tror att vi gör precis just så, det låter som ett bra upplägg. Och så lägger vi till en eller ett par museum också, om vi hinner. Om det nya världskulturmuseét kan man läsa följande:

"Världskulturmuseet är en ny attraktion i världsklass. Det finns vid Korsvägen, intill Universeum och Liseberg. Här inne finns mycket spännande, och byggnaden har redan fått pris för sin arkitektur. Öppet sex dagar i veckan och det kostar inte en krona för barn och ungdomar."

Ha det fint i helgen!

3 kommentarer:

Moosan sa...

Ha en underbar helg och bara njut!!!!
Puss o kram på er alla

Malo sa...

Ha det så härligt i Götet, passa på att shoppa vårnyheter!!

Anonym sa...

Hoppas ni har en underbar helg. :)

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: