måndag 18 oktober 2010

Klassåterträffen

I lördags var det dags för årets andra återträff med klassen för grundskolan, en sådan där arrangerad tillställning ni vet. I väldigt god tid fick man hem en inbjudan och ett par veckor senare kom en uppdaterad klasslista med adresser och telefonnummer och så fanns det också en hemsida man kunde logga in på och kolla läget och se vilka från de andra skolorna som skulle gå. Tyvärr var den sidan helt värdelös, det hade varit mycket bättre med en facebookgrupp istället.

I alla fall, det slutade med tre anmälda från vår klass, ingen bra uppslutning med andra ord. Men vi pratades vid via facebook och till slut blev vi fyra från klassen och två från vår parallellklass från Svängsta som träffades på en liten förfest.
Vi hade jättetrevligt, så vi drygade ut den en halvtimme, vi kom lite sent till Harrys, men det var det värt :)


Förfest hemma hos mig


Martin och Marie från parallellklassen

Väl på Harrys träffade man på alla från de andra skolorna, det var kul att se alla välkända ansikten igen, en del var sig precis lika, och sen fanns det många som man inte alls kände igen.


Fördrink på Harrys

Några av oss drog vidare till Compagniet och där blev det också fullt ös!
Kom hem vid halv tre, var halvt död mesta av dagen i går, men det var det värt!
Och i går kväll kom det en ny inbjudan på facebook, denna gång gällde det återträff med kära fritidspedagog-klassen från Kristianstad, den kommer gå av stapeln till sommaren, ska bli så skoj! Och innan jag gick och la mig igår, var det redan sex anmälda, så det bådar ju gott!


Vi som drog vidare

Inga kommentarer:

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: