fredag 19 mars 2010

IHAC

Nu har jag kollat in IHACs granskning av vårt hotell i Hurghada, Egypten.
IHAC är en organisation med oberoende inspektörer som besöker hotellen och tillbringar upp till 24 timmar på varje hotell för att dokumentera bl a facilitets- och serviceutbud. IHAC betygssätter och klassificerar inte hotellen, utan gör en detaljerad och objektiv beskrivning av hotellets standard, utrustning och service m m. IHAC sammanställer därefter en fullständig redogörelse över sin bild och all information om hotellen har du därefter som kund möjlighet att ta del av via IHACs egen hemsida.. Eftersom vi har bokat via Solresor, som då samarbetar med IHAC, finns hela redogörelsen även på svenska för vårt hotell.
Så det jag inte vet om vårt hotell nu är inte värt att veta. Ett tips är ju att kolla upp det här innan man bokar, men vi verkar haft tur, det låter jättebra allting. Inga otrevliga överraskningar so far.
Så nu vet jag till exempel att plats mellan säng och vägg mäter 1.10 m och att det finns strömbrytare vid sängen för rumsbelysning, att det finns en duschmössa i badrummet, att biljard, utomhusschack, beachvolley och bordtennis är gratis, medan tennis, dart och vattensporter kostar pengar. Det känns nästan lite tråkigt, att veta om precis allt innan, men det är ju en väldigt bra service.

Inga kommentarer:

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: