torsdag 16 juli 2009

Festivalen med barnen

I dag har vi varit inne en runda på festivalen, efter ett bankärende, två klädesaffärer och ett besök på bolaget, fick barnen stå i fokus, vilket bl a innebar feta pommes med ketchup och béarnaisesås, karuseller, mjukglass och sockervadd. För barnen då. För egen del blev det en sill med mos och ja, ok då, en liten mjukglass slank ju också ner, det var ju så hett!

Får se om det blir en runda imorgon också med barnen, de har redan frågat efter det, men det beror på hur snabba vi är med att fixa inför kalaset. Och på hur Per mår, han är nämligen ute i kväll och ska ut med Oscar och Kim imorgon, så han är kanske inte att räkna med imorgon... Men på lördag, (eller kanske främst på söndag), då får minsann han stå för markservicen då är det nämligen min tur! Riktigt längtar nu, ska bli så kul!







2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha jag ser ju inte riktigt klok ut på den bilden!! Anna da! Och Wilmers huvud har ersatts av en tecknad figur :-) haha!
Ja nu längtar vi till vår dag!

Anna sa...

Jo det var synd med Wilmer huvud, men du blev väl bra; söt och glad, ser ut som du har det riktigt bra där i karusellen!

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: