söndag 12 juli 2009

Per har kommit hem

Nu har Per kommit hem efter 9 dagar i Polen på sin numera traditionsenliga yoga-retreat. Jag har pratat med honom i telefon några gånger under tiden han var iväg, så jag visste att han hade haft det bra. Nästan lite för bra. Conny, den svenska läraren som är ansvarig för kursen var nämligen kvar i Sverige, Ania den polska läraren brukar skämma bort Conny rejält när han är där. Nu fick istället Per ta Connys plats och bli bortskämd. Hon bjöd på kaffe varje dag, någon gång i stan på fint café till och med. Och så fick han presenter, fina handmålade kaffekoppar med bra juju (ni som har sett Gray's), alltså de besitter en speciell sorts energi, bra energi. Och så ville hon bjuda på en lyxbehandling som kostade 600 svenska kronor, men det kunde Per inte ta emot.

Men nog har han haft det bra, han känner sig längre säger han, inte så konstigt efter 3 yoga-pass om dagen. Jag har själv testat Anias hatha yoga och den var inte nådig om man säger så. Det fanns vuxna män som grät under lektionen, alltmedan hon skrek att de skulle "try haaaaarder".
Ania är 64 år, började med yoga först när hon var 50 år, då var hon full av värk och kunde knappt gå och nu är hon värsta gummi-gumman som driver en av Polens största yoga- och meditationscenter.


Ania in action.




Per har minsann blivit rätt så smidig han med.

1 kommentar:

Moosan sa...

Eller som hon brukar säga:
"Good pain,good pain!" :-D..hon är för söt den gumman ;-)

 
Mina besökare: Totalt: Idag: Online nu: